Δημητριάδος Ιγνάτιος: Θα χρειαστεί πολλή ενότητα για να αντιμετωπίσουμε τα πνευματικά νοσήματα που θα προκύψουν μετά την πανδημία

  • Dogma
δημητριάδος

«Την επόμενη μέρα, θα χρειαστεί πάρα πολλή ενότητα, για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ψυχικά που θα προκύψουν μετά την πανδημία και θα είναι και αυτά σοβαρά και θα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι”, τόνισε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος  σε συνέντευξη που παραχώρησε το Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ και στο δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα.

Ο Σεβασμιώτατος Δημητριάαδος, αναφέρθηκε στις τραγικές επιπτώσεις του covid-19 και στον χώρο της Εκκλησίας, στον θρησκευτικό φανατισμό που υφίσταται, στην ενότητα που διακυβεύεται, καθώς και σε άλλα ζητήματα επικαιρότητας.


Χαρακτηριστικά επεσήμανε: “Ο Θεός μας δοκιμάζει, μας παιδαγωγεί, θέλει την υπομονή μας, αλλά κυρίως θέλει την αυτοπροσφορά μας. Να λάβουμε κάθε μέτρο για τον άλλον που είναι αδελφός μας. Ελπίζω να είμαστε σοφότεροι. Την επόμενη μέρα, θα χρειαστεί πάρα πολλή ενότητα, για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ψυχικά που θα προκύψουν μετά την πανδημία και θα είναι και αυτά σοβαρά και θα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι”.

TOP NEWS