Αυλώνας – Κυριακή των Μυροφόρων: Πιλότος έρανε με ροδοπέταλα την εικόνα της Παναγίας – Βίντεο

  • Dogma
αυλώνας

Πάνω από την Ιερά Κοινοβιακή Μονή Θεογεννήτορος στον Αυλώνα Αττικής πέταξε την Κυριακή των Μυροφόρων ο Μιχάλης Πουλικάκος για να ράνει με ροδοπέταλα από το ελικόπτερό του την εικόνα της Παναγιάς. 

Ο Μιχάλης Πουλικάκος τήρησε και φέτος την «υπόσχεσή» του να ράνει με ροδοπέταλα από το ελικόπτερό του την εικόνα της Παναγίας ανήμερα της Κυριακής των Μυροφόρων στην Ιερά Κοινοβιακή Μονή Θεογεννήτορος στον Αυλώνα Αττικής πολύ κοντά στον σταθμό του Σείριου στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Πρόκειται για μια πτήση που οι πιστοί, οι οποίοι προσέρχονται στο συγκεκριμένο Μοναστήρι, αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς τους είναι πλέον γνωστό το ετήσιο «ραντεβού» του πιλότου την ώρα της περιφοράς της εικόνας της Παναγίας. Ένα «ραντεβού» που δυστυχώς τα  τελευταία δύο χρόνια, είχε ματαιωθεί  λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του τον κορονοϊού.

O πιλότος Μιχάλης Πουλικάκος

Ο πιλότος Μιχάλης Πουλικάκος

Η ιστορία πίσω από αυτό το «ραντεβού»

Ο Μιχάλης Πουλικάκος, έδωσε αυτή την υπόσχεση ύστερα από την περιπέτεια που βίωσε στην Καμπούλ τον Ιανουάριο του 2018. Τότε Ταλιμπάν είχαν επιτεθεί στο ξενοδοχείο που διέμενε μαζί με άλλον έναν Έλληνα πιλότο. Οι δυο τους σώθηκαν από μια τρομερή επίθεση που έμελλε να κοστίσει τη ζωή σε 85 συνολικά ανθρώπους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

TOP NEWS