Ιερισσού Θεόκλητος: “Tο χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας Γέννησης”- Βίντεο

  • Dogma
ιερισσού

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη γιορτάστηκαν τα Χριστούγεννα στην καθέδρα της Μητροπόλεως, τον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας. Των Ακολουθιών του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου  κ. Θεόκλητος.

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη γιορτάστηκαν τα Χριστούγεννα στην καθέδρα της Μητροπόλεως, τον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας. Των Ακολουθιών του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου  κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος από τον Παν. Αρχιμ. π. Παΐσιο Σουλτανικά, τον Αιδ. Οικ. π. Γεώργιο Τρικκαλιώτη και τους Διακόνους π. Αθανάσιο Σφουγγάρο, π. Νικόδημο Κωτινούδη και π. Νικόλαο Τσεπίση. Τα αναλόγια ετίμησαν ο Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Βασίλειος Κοκκαλιάρης, ο Λαμπαδάριος κ. Κωνσταντίνος Πνευματικός και οι μουσικολογιώτατοι συνεργάτες τους κ.κ. Κωνσταντίνος Καλυβιώτης, Πέτρος Κοτρότσιος, Παντελής Ζωγράφος και Κοσμάς Ζαμπούνης.

Ολόκληρη η Αρναία ήρθε για να ψάλη τη Γέννα του Χριστού και να ανυμνήση την Πάντιμο Μητέρα του Εμμανουήλ, Θεοτόκο Παρθένο Μαρία. Επικεφαλής του Λαού ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στυλιανός Βαλιάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Θαλασσινός, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αικατερίνη Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της Κοινότητος Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος, η Πρόεδρος της Α΄Βαθμίου Σχολικής Επιτροπής κα Ευγενία Γιαννούση, ο Πρόεδρος του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου κ. Αστέριος Τζιτζιρίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Τσιάλας και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κα Χριστίνα Σαμαρά, κα Στέλλα Μπήρου, κ. Χρήστος Τσιαμούρης κ.ά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

TOP NEWS