Μητρόπολη Βεροίας: Το Σάββατο η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά»

  • Dogma

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιοποιεί το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού. Παράλληλα με τις διαδικτυακές εκπομπές η Ιερά Μητρόπολη πραγματοποιεί διαδικτυακές μεταδόσεις Ιερών Ακολουθιών, κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ. μεταδίδεται ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βέροια. 

Τις Εκπομπές και τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr, μέσα από την σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias, το κανάλι μας στο Youtube καθώς και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM. και από το e-radio: https://www.e-radio.gr/Pavlios-Logos-IM-Verias-902-Veria-i1757/live.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κάθε Σάββατο στις 6:00 μ.μ. «ΣυνΚατeχηση για παιδιά».
Eκπομπή κατήχησης πού θα αναπτύσσει αγιολογικά θέματα με τη βοήθεια των σύγχρονων εποπτικών μέσων και θα παρουσιάζει παιχνίδια, κατασκευές και δράσεις. Παρουσιάζουν οι κατηχήτριες και εκπαιδευτικοί Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου καί Σωτηρία Δημητροσοπούλου.

Κάθε Κυριακή στις 9:00 μ.μ. «Λόγος και Διάλογος».
Ζωντανή εκπομπή στην οποία θα απαντώνται τα ερωτήματα των θεατών και θα δίνεται βήμα στους πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να αναπτύξουν πνευματικά θέματα. Παρουσιάζουν οι Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.Παρουσιάζουν οι Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης. Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας στο email: gpd@imverias2.gr

Κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ.
Ζωντανή αναμετάδοση του αρχιερατικού Εσπερινού και της Παρακλήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού μετά θείου κηρύγματος από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Κάθε Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. «Επισκοπικός Λόγος».
Ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

Αγιολογία και ζωή
Ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων της Εκκλησίας μας. (Ανακοινώνεται ημερομηνία και ώρα)

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευθυμίου του Μεγάλου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα την Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα την Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Δείτε παρακάτω τις Ιερές Ακολουθίες και τις Διαδικτυακές Εκπομπές:

Μεταδόσεις Ιερών Ακολουθιών
Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών.

«Επισκοπικός Λόγος»
Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

 

«Αγιολογία και ζωή»
Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων της Εκκλησίας μας.

«Λόγος και Διάλογος»
Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές εκπομπές «Λόγος και Διάλογος» που παρουσιάζουν οι Αρχιμανδρίτες Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

«ΣυνΚατeχηση»
Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές εκπομπές με τον τίτλο «ΣυνΚατeχηση», οι οποίες ξεκίνησαν τον Μάιο του 2020. Την εκπομπή παρουσιάζουν οι κατηχήτριες και εκπαιδευτικοί Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου καί Σωτηρία Δημητροσοπούλου.

«Νηστίσιμα και υγιεινά!»
Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να δείτε τις διαδικτυακές εκπομπές «Νηστίσιμα και υγιεινά!» που παρουσιάζει η κ. Ολυμπία Παπαεμμανουήλ.

TOP NEWS