Ο Φθιώτιδος Συμεών εφιστά την προσοχή από τον προσηλυτισμό – Βίντεο

  • Dogma
φθιώτιδος

Για μια ακόμη φορά την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2022, από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στην Παναγίτσα Ελάτειας, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αναφέρθηκε σε μία πρωτοφανή αντιορθόδοξη και εμφανώς προσηλυτιστική δραστηριότητα, η οποία έχει λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Μητρόπολης. 

Η προσηλυτιστική δραστηριότητα στην οποία αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών από του ιερού βήματος λαμβάνει χώρα, μάλιστα, κατά κανόνα σε μικρά χωριά τα οποία στερούνται εφημερίων ιερέων,  όπου με το πρόσχημα διανομής του εγκεκριμένου κειμένου της Καινής Διαθήκης, διανέμονται διάφορα έντυπα μιας νεοπροτεσταντικής ομάδος,  την οποία έχει καταδικάσει η Ειδική Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη χθεσινή Θεία Λειτουργία παρόντες ήταν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτής κ. Θεμιστοκλής Χειμάρας, η Δήμαρχος Αμφικλείας-Ελατείας κα. Αθανασία Στιβακτή και άλλοι επίσημοι.

TOP NEWS