Ο Γιώργος Τσιάκκας αποκλειστικά στο dogma.gr: Πριν ξεκινήσουμε τη σειρά είχαμε ένα «δώρο» από τον Άγιο Παΐσιο

  • Dogma
τσιάκκας

Ο Γιώργος Τσιάκκας, ο σεναριογράφος της σειράς του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που καθηλώνει κάθε Πέμπτη το τηλεοπτικό κοινό, αποκαλύπτεται αποκλειστικά στο dogma.gr. Τί λέει για την επιτυχία της σειράς και ποιο ήταν, τελικά, το «δώρο» που είχαν από τον Άγιο πριν ξεκινήσουν; 

«Όσο καλός σεναριογράφος και να είσαι, δεν μπορείς εύκολα να καταπιαστείς με ένα τέτοιο θέμα» εξομολογείται ο κ. Τσιάκκας, αποκαλύπτοντας ποιο ήταν εκείνο το προσωπικό του βίωμα που τον βοήθησε ουσιαστικά να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που ελλοχεύουν, όταν πραγματεύεσαι τη βιογραφία ενός τόσο αγαπητού θρησκευτικού προσώπου, όπως ο Άγιος Παΐσιος.

Ο σεναριογράφος της σειράς, που σαρώνει την τηλεθέαση της prime time και αναδεικνύεται σε αδιαφιλονίκητο φαβορί στις καρδιές των τηλεθεατών, μιλά, μεταξύ πολλών άλλων, για το συγκινητικό τηλεφώνημα που έλαβε μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου από την ανιψιά του Γέροντα, Μαρία Εζνεπίδη, τα θετικά σχόλια, αλλά και τις… βολές, την εμπειρία που είχε στο Άγιο Όρος, αλλά και τι πρόκειται να δούμε στο αποψινό (03.03.22) επεισόδιο.

Ο Γιώργος Τσιάκκας, εκτός από ένας καταξιωμένος σεναριογράφος, είναι και ένας εκπληκτικός συνομιλητής, που ξέρει πώς να σε παρασύρει μέσα από την κουβέντα σε ένα μοναδικό ταξίδι σε πνευματικά μονοπάτια και όχι μόνο.

Μια συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε…

Διαβάστε επίσης: Μαριώ: «Ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος μου, του ζήτησα να κόψω το τσιγάρο και την επόμενη δεν ήθελα να το ακουμπήσω»

Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο: Ο Γέροντας Παΐσιος να μιλά για τα μελλούμενα

Γέροντας Παΐσιος: Τί δουλειά έκανε πριν μονάσει

Γέροντας Παΐσιος: Μανούλα μου σε χαιρετώ – Δείτε πως ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι πάει να μονάσει – Φωτογραφία

TOP NEWS