Ο Ταμασού Ησαΐας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πάφου: «Συγχωρώ όλους τους αδελφούς, που είπαν κάτι περισσότερο και προχωρώ»

  • Δόγμα

Ο κ. Ησαΐα; ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταρχάς, συγχωρώ όλους τους αδελφούς, που είπαν κάτι περισσότερο, καταλαβαίνω είναι προεκλογική περίοδος και προχωρώ. Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, είναι 45 κοινότητες, δύο δήμοι, και 85 χιλιάδες κατοίκους να διαχειριστούμε. Έχει 6 μοναστήρια, 170 ναούς και παρεκκλήσια να διαχειριστούμε.

Σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐας ήταν προσκεκλημένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ και, μεταξύ άλλων, απάντησε για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πάφου περί σήψης και διαφθοράς.

Ο κ. Ησαΐα; ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταρχάς, συγχωρώ όλους τους αδελφούς, που είπαν κάτι περισσότερο, καταλαβαίνω είναι προεκλογική περίοδος και προχωρώ. Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, είναι 45 κοινότητες, δύο δήμοι, και 85 χιλιάδες κατοίκους να διαχειριστούμε. Έχει 6 μοναστήρια, 170 ναούς και παρεκκλήσια να διαχειριστούμε. Η μητρόπολη μας (το κτίσμα) η μισή είναι μοναστήρι.  Το είπε αυτό ο Άγιος Πάφου; Ότι εκεί μέσα μένουν 8 πατέρες με το εκκλησάκι τους σε κανονικό πρόγραμμα και μετα λειτουργούν σε εκκλησίες της Μητροπόλεως; Υπάρχει αίθουσα διαλέξεων που την προσφέρω δωρεάν σε ωδεία και ΜΚΟ της περιοχής μας» τόνισε.

Και συμπλήρωσε για το έργο της Μητροπόλεως Ταμασού: «Ελάτε στη Μητρόπολη Ταμασού να δείτε τι υπηρεσίες υπάρχουν για την στήριξη του τόπου μας, είναι ανοιχτή για το κόσμο από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Αν αυτό κάποιους τους ενοχλεί σημαίνει ότι έχουμε χάσμα γενεών, έχω καθαρά αντίληψη για το τι χρειάζεται ο κόσμος και είμαι δίπλα του».

TOP NEWS