Πάτρα: Το παρασκήνιο του επεισοδίου ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής και τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο- Βίντεο

  • Dogma
πατρών

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα, όπου ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος προσήχθη από την αστυνομία μετά από επεισόδιο που είχε με τον Μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο…

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο Επισκοπείο της Πάτρας μετά από συνάντηση του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου και του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή και επιχειρηματία Γιώργου Μπάρλου. Ασφαλείς πληροφορίες του pelop.gr, αναφέρουν πως ο γνωστός επιχειρηματίας είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη για προσωπικά του ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με την Παναχαϊκή.

Η συζήτηση δεν εκτυλίχθηκε με τον τρόπο που θα ήθελε ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, με αποτέλεσμα να επιτεθεί λεκτικά στον Μητροπολίτη και να φέρει τούμπα όλο το γραφείο του! Οι φωνές και οι ήχοι που ακούγονταν κατά τη συνάντηση, οδήγησαν συνεργάτη του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου να καλέσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον κ. Μπάρλο και λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος δεν ήθελε να δοθεί συνέχεια το θέμα, ούτε να γίνει γνωστό το επεισόδιο στα ΜΜΕ, αλλά ούτε και να τιμωρηθεί ο κ. Μπάρλος. Όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης: «Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας. Είμαι ο πατέρας όλων».

Ο δικηγόρος του Γιώργου Μπάρλου, Κώστας Κρεμμύδας, ισχυρίστηκε στο pelop.gr, πως δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο. Αναλυτικά έγραψε: «Ο σεβασμός του εντολέα μου προς την Εκκλησία όπως αυτή εκφράζεται και εκπροσωπείται, είναι δεδομένος και αδιαπραγμάτευτος και σε καμία περίπτωση δεν θα του επέτρεπε να προβεί σε οποιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά ή διαπληκτισμό με τους εκπροσώπους της, πολλώ δε μάλλον με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών.

Είναι ηλίου φαεινότερων ότι καμία ένταση και κανένας διαξιφισμός δεν υπήρξε ανάμεσά τους και καμία ποινικά κολάσιμη πράξη, άλλως πράξη που να δικαιολογεί αστυνομική παρέμβαση, δεν έλαβε χώρα, ούτε φυσικά κρατήθηκε ο εντολέας μου».

 

TOP NEWS