Σιδηροκάστρου Μακάριος: Κάντε τα εμβόλια να σωθείτε- Έκανα και τα τρία – Δεν έχω βγάλει ουρά – Βίντεο

  • Dogma
σιδηροκάστρου

Την ώρα που επέλαση της μετάλλαξης όμικρον λαμβάνει δραματικές διαστάσεις και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, η πανδημία και ο αναγκαίος εμβολιασμός κυριρχούν στις προτροπές των Ιεραρχών προς τους πιστούς. Ιδιαίτερα γλαφυρός ήταν ο Μητροπολιτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, ο οποίος κάλεσε τους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο για να σωθούν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος έκανε και τα τρία και δεν έβγαλε καμία ουρά. 

Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού των Υδάτων στο Σιδηρόκαστρο ο κ. Μακάριος, κάλεσε τους πιστούς που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν για να σωθούν τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ούτε κανένα διάβολο βάζουμε μέσα μας»

“Κάντε τα εμβόλια για να σωθείτε. Μην φοβάστε. Εγώ έκανα και τα τρία εμβόλια. Δεν έχω βγάλει καμία ουρά. Με βλέπετε; Ούτε κανέναν διάβολο βάζουμε μέσα μας. Αντί να μιλούμε για τον Χριστό, μιλούμε για τον αντίχριστο. Αυτό είναι λάθος μεγάλο. Ο αντίχριστος κατηργήθη με τη Γέννηση του Χριστού και την παρουσία του στον κόσμο. Αυτό και μόνον αρκεί να το βάλετε στο μυαλό σας για δείτε πόσο δίκιο έχει ο Δεσπότης σας που με πολλή αγάπη σας βλέπει όλους, σας αγκαλιάζει όλους και ιδίως τα νέα παιδιά μας. Να είστε όλοι καλά”, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου

Δείτε το σχετικό βίντεο

TOP NEWS