Βεροίας Παντελεήμων: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου»- Βίντεο

  • Dogma
βεροίας

Βεροίας Παντελεήμων: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου». Ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος». Παρακολουθήστε το πρώτο βίντεο.

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας αξιοποιώντας το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού, ξεκίνησε από την αρχή της πανδημίας του Covid-19 ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδικτυακών παραγωγών.

Εμπνευστής και πρωτεργάτης της διαδικτυακής προσπάθειας υπήρξε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος πραγματοποίησε τέσσερις σειρές ομιλιών με διάφορα πνευματικά, αγιολογικά και εθνικά θέματα.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τις διαδικτυακές ομιλίες στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος». Ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε το θέμα: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου».

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM..

 

TOP NEWS