Κοντά στους πρόσφυγες η Μητρόπολη Δημητριάδος

  • Dogma
πρόσφυγες

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ«, πραγματοποιήθηκε (18/04) επίσκεψη στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων της περιοχής μας (ΔΟΜΗ ΜΟΖΑ).

Ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Δημητριάδος και του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», π. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Δ.Σ., είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους υπευθύνους στρατιωτικούς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες για την λειτουργία της ΔΟΜΗΣ, για τις διάφορες ελλείψεις σε αναγκαία υλικά αγαθά και τις ανάγκες των 141 προσφύγων (70 παιδιών & 71 ενηλίκων), από τη Συρία και το Ιράκ.

Η ΔΟΜΗ ΜΟΖΑ, έχει σήμερα πληρότητα 100% και για να λειτουργήσει σωστά και ανθρώπινα χρειάζεται και την έμπρακτη στήριξη όλων των κοινωνικών φορέων της Περιοχής μας.

Η  Μητρόπολη Δημητριάδος, διά του εκπροσώπου της, κατέγραψε όλες τις ανάγκες των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών της ΔΟΜΗΣ και εντός ολίγων ημερών θ’ ανταποκριθεί θετικά προσφέροντας όλα εκείνα τα είδη που διαθέτει το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής  Βοήθειας της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος, που λειτουργεί ως παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».

 

TOP NEWS