Προχωρά η αναδιαρρύθμιση της Εκκλησιαστικής Λεουσείου Στέγης στην Αίγινα

  • Δόγμα

Τα έργα χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 3 εκ. Ευρώ.

Την πρωίαν της Παρασκευής 2ας Ιουνίου 2023 , ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αίγινα επιθεώρησε τα έργα ανακαίνισης και αναδιαρρύθμισης του κτιρίου της Εκκλησιαστικής Λεουσείου Στέγης η οποία θα μετατραπεί σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας.

Στα υπό εξέλιξη έργα τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του 2023, τον υποδέχθηκε ενθέρμως ο Σεβ. κ.ΕΦΡΑΙΜ , μετά του Πανοσ.Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ π.Νεκταρίου Δαρδανού και των λοιπών συνεργατών κληρικών και λαϊκών.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 3 εκ. Ευρώ.

Απευθυνόμενος στον Σεβασμιώτατο ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε πως έχει ζητήσει από τα στελέχη της Περιφέρειας να συμβάλλουν όσο μπορούν προκειμένου να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του έργου καθώς πρόκειται για μια σημαντική δομή που θα μπορεί να παράσχει πολύτιμες υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες όπως είναι η Τρίτη ηλικία.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για τη μέχρι τώρα συνεργασία και συμβολή του στην ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, τόνισε ότι «το σημαντικό έργο της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων δεν εξυπηρετεί μόνο την Αίγινα άλλα και όλο τον Αργοσαρωνικό».

Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε αργότερα και την Ι Μονή του Αγ. Νεκταρίου.

TOP NEWS