Αγιασμός στο Σπίτι Αγάπης Αγναντερού

  • Dogma
σπίτι αγάπης

Tην 28 Σεπτεμβρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, επισκέφτηκε το »Σπίτι Αγάπης» Αγναντερού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριωφερσάλων, τέλεσε στο Σπίτι Αγάπης Αγναντερού την Ακολουθία του Αγιασμού επ’ ευκαιρίας της ενάρξεως λειτουργίας του.

σπίτι αγάπης σπίτι αγάπης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριωφερσάλων κ. Τιμόθεο, υποδέχτηκε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγναντερού π. Βασίλειος Χαντζής, υπεύθυνος του Συσσιτίου, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Αγναντερού και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

σπίτι αγάπης σπίτι αγάπης σπίτι αγάπης

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριωφερσάλων κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την φιλοξενία του Σπιτιού σε χώρο Δημοτικό και για την άριστη συνεργασία τους για το καλό των ανθρώπων αλλά και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες για τους κόπους τους, ώστε να προσφέρετε ένα πιάτο φαγητού στους αδελφούς μας, που το έχουν ανάγκη.

TOP NEWS