Αποστολή: Συνεχίζονται οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

  • Dogma
αποστολή

Η Αποστολή, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποιεί σημαντικές δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Tο Οικοτροφείο Επανένταξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου και στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης της κοινότητας για τα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, διοργανώνει στο χώρο του «The Μall Athens» στο Μαρούσι, δράση ενημέρωσης με κεντρικό θέμα την παροχή πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας.

Η θεραπευτική ομάδα του Οικοτροφείου βρίσκεται καθημερινά, από τις 7 έως και τις 10 Οκτωβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου, από τις 11:00 έως και τις 19:00.

Το εξειδικευμένο προσωπικό  είναι εκεί για να ενημερώσει, να βοηθήσει και να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις «πρώτες βοήθειες» στην ψυχική υγεία, θέμα που όρισε για φέτος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η δράση πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή της εταιρείας MINDTRAP Advertising & Promotion Agency, η οποία κατασκεύασε το stage για την ενέργεια, και το The Mall Athens για την παραχώρηση του χώρου.

TOP NEWS