Εκδημία μακαριστής Σοφίας Γκιούλη

  • Δόγμα

Στον Επικήδειο λόγο του ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως άγιος Κεγχρεών  κ. Αγάπιος  ομίλησε με παραμυθητικούς λόγους προς την οικογένεια της εκλιπούσης, ενώ μετέφερε και τις συλλυπητήριες ευχές του Ποιμενάρχου κ. Διονυσίου

Την Εξόδιο Ακολουθία της μακαριστής Σοφίας Γκιούλη, μητρός του Πρωτοψάλτου του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου κ. Αναστασίου Γκιούλη, τέλεσε μετά πλειάδος Ιερέων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πασσίου Κορινθίας, ενώ τα ιεροψαλτικά αναλόγια του Ι. Ναού πλαισίωσαν μέλη του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ».

Στον Επικήδειο λόγο του ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως άγιος Κεγχρεών  κ. Αγάπιος  ομίλησε με παραμυθητικούς λόγους προς την οικογένεια της εκλιπούσης, ενώ μετέφερε και τις συλλυπητήριες ευχές του Ποιμενάρχου κ. Διονυσίου, ο οποίος δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί λόγω της προγραμματισμένης παρουσίας του στην εις Επίσκοπο Χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Ειρηναίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό των Αθηνών.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της!

TOP NEWS