Εκστρατεία Αγάπης από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο Κιλκίς

  • Dogma
κιλκίς

Το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2021, κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επικεφαλής  τον Γενικό Διευθυντή  Κωνσταντίνο Δήμτσα, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, μεταφέροντας είδη διατροφής και σχολικές τσάντες, τα οποία και επέδωσε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ .Βαρθολομαίο.

Ακολούθως επισκέφθηκαν μαζί το 2ο και το 4ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς και είχαν την χαρά να ενημερωθούν από τους Διευθυντές των σχολείων για τον εκπαιδευτικό προγραμματισμό και τις ανάγκες τους.

Παράλληλα, μεταφέροντας τις πατρικές ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, προσέφεραν στα παιδιά σχολικές τσάντες με γραφική ύλη, φιλοτεχνημένες από Ελληνόπουλα που διαβιούν στις Η.Π.Α και η προσφορά τους μέσω της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» αποτελεί ένα άριστο δείγμα ενότητας, φιλίας και αδελφοσύνης. Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας είχε την ευκαιρία μιλήσει με τα παιδιά και τους δασκάλους και να ενημερωθεί για θέματα της τοπικής μαθητικής κοινωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ .Βαρθολομαίος ευχαρίστησε τους δασκάλους και τους μαθητές για την δυνατότητα των συναντήσεων αυτών καθώς και τον κ.Κωνσταντίνο Δήμτσα για την έμπρακτη και την πλούσια προσφορά της αγάπης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τον Σεβασμιώτατο κ. Βαρθολομαίο μοίρασαν δέματα αγάπης σε οικογένειες του Κιλκίς.

TOP NEWS