Εορτή Ενόπλων Δυνάμεων στον Άγιο Αχίλλιο

  • Dogma
ενόπολων

Με κάθε θρησκευτική ευλάβεια και τάξη τιμήθηκε ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου η εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ανήμερα της μεγάλης εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 το πρωί,  προέστη της επισήμου δοξολογίας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, επί τη εορτή των Ενόπλεων Δυνάμεων, παρουσία των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών, ευχηθείς καλή δύναμη στον στρατό και τα σώματα ασφαλείας της ενδόξου πατρίδος μας, ενώ ομίλησε κατά την θεία λειτουργία, για την Υπεραγία Θεοτόκο και την είσοδό της στα Άγια των Αγίων, καθώς και για την στολή της αφθαρσίας, την οποία καλούμαστε να ενδυθούμε όλοι οι χριστιανοί.

Στη συνέχεια παρηκολούθησε συγκινημένος την εορταστική εκδήλωση και την παρουσίαση των όπλων από την σχολή ΣΜΥ, ενώ εγκαινίασαν μαζί με τον Στρατηγό της 1ης Στρατιάς και τον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας, την έκθεση φωτογραφίας δράσεων των Ενόπλεων Δυνάμεων.

doksologia_endynamewn_2017-2 ενόπολων doksologia_endynamewn_2017-1 doksologia_endynamewn_2017-8 doksologia_endynamewn_2017-10 doksologia_endynamewn_2017-9

TOP NEWS