Επαναλειτουργεί ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

  • Dogma
μητρόπολης αλεξανδρουπόλεως

Ύστερα από έξι μήνες ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως ξεκινά τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και πάλι τη λειτουργία του. 

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου και χάρις στις  υπεράνθρωπες προσπάθειες για την τοπική  Εκκλησία, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητρόπολης  Αλεξανδρουπόλεως «Ράδιο Ελπίδα», ξεκινά να εκπέμπει στη νέα συχνότητα, η οποία είναι 96,1 FM.

Το πρόγραμμα του «Ράδιο Ελπίδα 96,1» θα είναι 24ωρο και περιλαμβάνει 5ωρη αναμετάδοση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζωντανή μετάδοση κάθε πρωί της Θείας Λειτουργίας από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και ζωντανή μετάδοση το απόγευμα της Ακολουθίας του Εσπερινού.

Το λατρευτικό πρόγραμμα του Σταθμού διανθίζεται καθημερινά με τις ακολουθίες της Ενάτης Ώρας, του Αποδείπνου και του Μεσονυκτικού από τις Ιερές Μονές Κοιμήσεως Θεοτόκου Μάκρης και Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αετοχωρίου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ραδιοφωνικές παραγωγές εκπομπών από ιερείς και λαϊκούς συνεργάτες της Μητροπόλεως.

Το πρόγραμμα του «Ράδιο Ελπίδα 96,1» μεταδίδεται και διαδικτυακά, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως www.imalex.gr

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ