Γαβρόγλου: Δεν καταργείτε ο εκκλησιασμός στα σχολεία (βίντεο)

  • Dogma
γαβρόγλου

Σε διάψευση των πληροφοριών που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν ότι ο εκκλησιασμός στα σχολεία καταργείτε, προχώρησε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου στο πλαίσιο τηλεοπτικης του συνέντευξης.

Ανάλογου περιεχομένου ανακοίνωση εξέδωσε και το Υπουργείο Παιδείας, στην οποία αναφέρεται:

«Με αφορμή δημοσίευμα σε ιστότοπο που αναφέρει ψευδώς ότι καταργείται ο εκκλησιασμός των μαθητών του δημοτικού, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων δηλώνει:

Η δημοσιογραφική αγυρτεία συνεχίζεται από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας όπως ήταν φυσικό, με καθοδηγητή τον ιστότοπο -αυτή τη φορά- του συνώνυμου του κιτρινισμού.

Το ΣτΕ όπως ομολογούν πια όλα τα ΜΜΕ, ενέκρινε τη διάταξη για την κλήρωση του σημαιοφόρου. Αφού συντήρησαν για λίγες μέρες το ένα ψέμα σήμερα αρχίζει νέο σίριαλ με νέο ψέμα περί δήθεν κατάργησης του εκκλησιασμού εκ μέρους του Υπουργείου.

Ας το επαναλάβουμε: το Προεδρικό Διάταγμα που εκσυγχρονίζει και εκδημοκρατίζει τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων, αντικαθιστώντας ένα αναχρονιστικό Π.Δ. του 1998.

Το Π.Δ., όπως άλλωστε όλα τα Προεδρικά Διατάγματα, ελέγχονται από το ΣτΕ, τις νομικές υπηρεσίες της Προεδρίας της Δημοκρατίας και υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι κιτρινισμοί προφανώς στόχο έχουν όχι μόνον τον Υπουργό Παιδείας αλλά και τους πολιτειακούς και κρατικούς θεσμούς.

Το παιχνίδι του κιτρινισμού όταν εμπλέκει τον Ανώτατο Πολιτειακό Άρχοντα και το Ανώτατο Δικαστήριο, απειλεί ευθέως την Δημοκρατία.

Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους».

Ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο όλο θέμα τονίζοντας:

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ