«Η αγάπη και ο εγωισμός κάτω από την ίδια στέγη»

  • Dogma
δημητριάδος

Η Σχολή Γονέων Βόλου της Μητροπόλεως Δημητριάδος ξεκινά τον ετήσιο κύκλο των συναντήσεών της και απευθύνεται στους γονείς και στα νέα ζευγάρια, για να τους βοηθήσει ν’ ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής ως προς την αγωγή των παιδιών τους.

Η Μητρόπολη Δημητριάδος, μέσω της Σχολής Γονέων, νιώθει την ανάγκη να προσφέρει ουσιαστική προετοιμασία και τεκμηριωμένη πληροφόρηση για τα καθημερινά μικρά ή μεγάλα προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, στην κοινή ζωή, στην οδοιπορία με τα παιδιά κ.λπ. Ελπίδα της είναι να συμβάλλει στην δημιουργία μιας οικογένειας που τα μέλη της να μπορούν να δίνουν και να παίρνουν αγάπη και σεβασμό.

Η 1η Συνάντηση της Σχολής Γονέων Βόλου της Μητροπόλεως Δημητριάδος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/11, στις 11π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Ομιλήτρια θα είναι η κ. Αναστασία Κοτσοπούλου – Κομισοπούλου, Ψυχολόγος, με θέμα «Η αγάπη και ο εγωισμός κάτω από την ίδια στέγη».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, θα λειτουργεί Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών, ενώ στο τέλος θα παρατεθεί γεύμα προς τους συμμετέχοντες στο εστιατόριο του Συνεδριακού.

TOP NEWS