Η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Καρπενησίου μέσα από τις φωτογραφίες

  • Dogma
μητροπολίτη καρπενησίου

Αρχιερείς, κληρικοί και λαϊκοί έσπευσαν να ευχηθούν «άξιος» στο νέο Μητροπολίτη Καρπενησίου με το άκουσμα των αποτελεσμάτων της τελικής ψηφοφορίας.

Η χαρά και η συγκίνηση του εψηφισμένου Μητροπολίτη Καρπενησίου ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό. Άνθρωποι που πραγματικά τον αγαπούν, κληρικοί και λαϊκοί που πραγματικά χάρηκαν με την χαρά του βρέθηκαν δίπλα του, τον ασπάσθηκαν και του ευχήθηκαν δύναμη στο έργο του φωνάζοντας με χαμόγελο «άξιος». Ο φωτογραφικός φακός του Χρήστου Μπόνη απαθανάτισε τις εικόνες και τα ειλικρινή συναισθήματα των ανθρώπων που εύχονταν στο νέο Δεσπότη.

ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ 2486830 ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ 2486894 ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ 2486926 ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ ÅÊËÏÃÇ ÌÇÔÑÏÐÏËÉÔÇ ÊÁÑÐÅÍÇÓÉÏÕ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ

 

Ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Γεώργιος Ρέμπελος γεννήθηκε τό 1963 στο χωριό Καστέλλα Εὐβοίας. Το 1985 έλαβε το πτυχίο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας και το 1993 της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών…

Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του εψηφισμένου Μητροπολίτη Καρπενησίου

 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου πολιούχου της πόλεως των Αθηνών, θα τελεσθεί Όρθρος και Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, καθώς και η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτου Καρπενησίου, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Αναλυτικά η διαδικασία εκλογής του νέου Μητροπολίτη Καρπενησίου

φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS