Η Ι. Μ. Βατοπαιδίου προσέφερε έναν τόνο πουλερικά στην «Θεοπροσφορά»

  • Δόγμα

Την προσφορά ενός τόννου κοτόπουλων «ΠΙΝΔΟΣ», εκ μέρους της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων, δέχτηκαν σήμερα Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

«Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/12/2020

 

Η ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ

ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΕΝΑ ΤΟΝΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ«ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

Την προσφορά ενός τόννου κοτόπουλων «ΠΙΝΔΟΣ», εκ μέρους της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων, δέχτηκαν σήμερα Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, οι υπεύθυνοι της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», της Ι. Μητροπόλεώς μας, μέρος της οποίας θα αποσταλεί στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Καθεδρικού Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα Ιδρύματα της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος ευγνωμόνως εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την επαναλαμβανόμενη φιλάνθρωπη προσφορά της, ευχόμενος υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένουκ. Εφραίμ και των ασκουμένων σε αυτή Πατέρων και Αδελφών!

ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

TOP NEWS