Κάλαντα από τους μαθητές της Ριζαρείο στην Ιερά Σύνοδο

  • Dogma
κάλαντα

Πολυμελής χορωδία και ορχήστρα αποτελούμενη από μαθητές της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, τα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές της Σχολής κ.κ. Γεώργιο Ζήσιμο και Ανδρέα Βαρβιτσιώτη, έψαλαν επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους και κάλαντα, παρόντος του Θεοφ. Επισκόπου Καρυουπόλεως κ. Νεκταρίου, του Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Ιωάννου Καραμούζη, του Γραμματέως της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Σάββα Ζέρβα, καθώς και Κληρικών και λαϊκών Συνοδικών Υπαλλήλων.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιγραμματεύς καλωσόρισε τους καθηγητές και τους μαθητές της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής στην Ιερά Σύνοδο και αφού τους μετέφερε τις εόρτιες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, τους ευχήθηκε όσα έψαλαν σήμερα να τα έχουν ως βίωμα και να τα μεταφέρουν στην καθημερινή ζωή τους.

TOP NEWS