Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας από τον «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ»

  • Dogma
κέντρο

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι.Μ. Δημητριάδος, ως ΝΕΟ παράρτημα του Σ.Σ.Κ.Βόλου «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ».

Οι πιο αναγκαίες εργασίες ανακαίνισης στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας ολοκληρώθηκαν, προ ολίγων ημερών, και οι εθελοντές – συνεργάτες της «Δ» εργάζονται πια σ’ ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον. Στον νέο χώρο,  θα υποδέχονται τους επισκέπτες (άπορους, εκπροσώπους κοινωνικών υπηρεσιών, τοπικών φορέων, ενοριών, ιερών μονών, Ενοριακών Κέντρων Σίτισης, χώρων κράτησης, ιδρυμάτων κ.α.) και θα ετοιμάζουν τις μεγάλες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας προς όλες της φυλακές της πατρίδος μας. Στον ίδιο χώρο, θα δέχονται και τις προσφορές των συμπολιτών μας (καθημερινά 10 π.μ. – 12 μ., εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργίας) μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (2421 310021)

Τα επίσημα εγκαίνια του Κ.Ε.Δ.Α.Β. θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιούνιο (10 ή 11 του μηνός), την ημέρα που η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, Προστάτου των εθελοντών του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».

Οι νέοι κανόνες λειτουργίας θα ανακοινωθούν μετά από την Γενική Συνέλευση των μελών του «Ε» (23/3/2017) και τις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ