Κοπή βασιλόπιτας στη Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού

  • Dogma
κηφισίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπου η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κύριλλο.

Το παρών στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Κηφισίας έδωσαν ο  Πρωτοσύγκελλος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, οι Ιεροκήρυκες, οι Αρχιερατικοί Επίτροποι, το προσωπικό, τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, τα μέλη του ΚΤΕΔ και πολλοί άλλοι κληρικοί καί λαïκοί.

Ἐπίσης,  παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Επικρατείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Λυκοβρύσης- Πεύκης καί Πεντέλης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, καθώς και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Μετά την Ακολουθία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ευχήθηκε τα δέοντα στους παρευρεθέντας, ευχαρίστησε τους πολιτικούς άρχοντες για την γόνιμη συνεργασία και διένειμε σε όλους τν βασιλόπιττα, την οποία προσέφεραν οι Μοναχές της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μαρκοπούλου Ωρωπού. Το φλουρί κέρδισε ο κ. Παντελεάκης, δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς.

TOP NEWS