Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου Ιεροψαλτών Φαρσάλων (ΦΩΤΟ)

  • Δόγμα

Προ της Απολύσεως, ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φαρσάλων «Ρωμανός ο Μελωδός».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Προ της Απολύσεως, ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φαρσάλων «Ρωμανός ο Μελωδός».

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τις προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε ο ιεροψαλτικός κόσμος της επαρχίας Φαρσάλων να συσπειρωθεί και πάλι για τη διασφάλιση της ομαλής συνεργασίας τους με την Ιερά Μητρόπολη και των ιερατικώς προϊσταμένων των Ενοριών της. Τόνισε πως παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία του Συλλόγου και χαίρεται για τις πρωτοβουλίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτού κ. Λεωνίδα Ντάσιο έχει δείξει τη διάθεση να ανοίξει μία νέα σελίδα στην ιστορία και την προσφορά του Συλλόγου και για τον λόγο έχει απευθύνει και απευθύνει και πάλι κάλεσμα για την συμβολή και την συμπαράσταση με την συμμετοχή όλων των ιεροψαλτών της Επαρχίας. Επιθυμία των μελών είναι η συμβολή στην πληρέστερη κατά το δυνατόν κατάρτιση των Ιεροψαλτών, γι’ αυτό και προχώρησε στη σύσταση χορωδίας.

 

TOP NEWS