Κυριακή μετά τα Φώτα στον Άγιο Αχίλλιο

  • Dogma
κυριακή

Την Κυριακή μετά τα Φώτα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνβάβου κ. Ιγνάτιος ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Κυριακή μετά την μεγάλη εορτή των Φώτων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου έψαλε θαυμάσια τους αναστασίμους ύμνους και τα της αποδόσεως της μεγάλης εορτής ο λαμπρός Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού, Μουσικολογιώτατος Άρχων Διδάσκαλος κ. Κυριαζής Δασκαλούδης και η πληθύς των μαθητών του.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος μίλησε για τον σωτήριο και αγιαστικό λόγο του Θεού, που κατευθύνει και οδηγεί τον άνθρωπο εις νομάς σωτηρίους.

Η σπουδαία αυτή ημέρα, με τα θαυμάσια κείμενα, τόνισε ο σεπτός Ιεράρχης, σηματοδοτεί την έναρξη του κηρύγματος της Εκκλησίας, το οποίο οι χριστιανοί πρέπει να ακούμε, να εφαρμόζουμε και να βιώνουμε, γευόμενοι τους πλούσιους ευεργετικούς καρπούς του και τα τόσο ωφέλιμα αποτελέσματά του στην πνευματική μας ζωή.

κυριακή meta_ta_fwta_2018-2 meta_ta_fwta_2018-3

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ