Μητρόπολη Κορίνθου: Μουσική προαναγγελία των «ΙΑ’ Κορίνθου Παυλείων 2017»

  • Dogma
κορίνθου

Με την μουσική Εκδήλωση «Εν φωναίς αισίαις και χορδαίς ευήχοις» προαναγγέλλονται για φέτος οι εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμή του Ιδρυτού της τοπικής Εκκλησίας της Κορίνθου, Αποστόλου Παύλου, του οποίου την μνήμη εορτάζει η Εκκλησία μας την 29η Ιουνίου.

Η Εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κροκίδειο Αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου) το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00, θα περιλαμβάνει ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας από τον κ. Δημήτρη Σουκαρά καθώς και συναυλία με την υψίφωνο κ. Ευαγγελία Τσίρτση – Αλαβέρα και την γυναικεία χορωδία «Opus Femina» του ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων υπό την διεύθυνση της κ. Γαρυφαλλιάς Παπαγιαννοπούλου.

Την επομένη το πρωί, Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, και στον Ι. Ναό Αποστόλου Παύλου Αρχαίας Κορίνθου ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, κατά την καθιερωμένη ήδη συνήθεια, θα τελέσει Αρχιερατική Θ. Λειτουργία όπου και θα κηρύξει την επίσημη έναρξη των Εκδηλώσεων των «ΙΑ′ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΩΝ 2017», δίδοντας μας την ευκαιρία να αποδώσουμε την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας, με την συμμετοχή μας στις Εκκλησιαστικές και Εορταστικές αυτές Εκδηλώσεις, στον προστάτη μας Μέγα Απόστολο Παύλο».

κορίνθου

TOP NEWS