Μητρόπολη Λαγκαδά: Αφή Χριστουγεννιάτικου δέντρου και διανομή Σχολικών Ειδών από την «Αποστολή»

  • Dogma
λαγκαδά

Κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Καραγιάννη, το εσπέρας του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, παρέστη εν μέσω πολλών παιδιών στην εκδήλωση της φωταγωγήσεως του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας και η Υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού κα. Όλγα Παραχαρίτου, οι οποίοι όλοι μαζί στο τέλος διένειμαν τσάντες με σχολικά είδη σε όλα τα παιδιά που παρέστησαν στις εκδηλώσεις, προσφορά του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού των Ορθοδόξων Εκκλησιών (IOCC).

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για την αποψινή του παρουσία ευχόμενος στα παιδιά καταλλήλως εν’ όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, ενώ παράλληλα απεύθυνε και λόγους ευχαριστίας μέσου του προσώπου του κ. Δήμτσα προς το πρόσωπο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου για το ενδιαφέρον και την στήριξη τους προς το φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται εις την Ιερά μας Μητρόπολη.

λαγκαδά

TOP NEWS