Mητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Επίσκοπος Θεσπιών στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

  • Dogma
ιωνίας

Τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  επισκέφθηκαν, σήμερα Μ. Τετάρτη, στις 14:00 π.μ., ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και ο  Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών οι οποίοι είχαν συνάντηση με  το προσωπικό και ευχήθηκαν σε όλους για τις Άγιες Ημέρες και το Πάσχα.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών αντήλλαξαν ευχές  εν’ όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα που πλησιάζει και η οποία φέρνει το μήνυμα της Ανάστασης, της ανανέωσης και της ελπίδας.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο κ. Γαβριήλ και τον Θεοφιλέστατο κ. Συμεών και στο χαιρετισμό του τόνισε: «όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επιτελέσει ένα σημαντικό έργο. Τόσο ο Μητροπολίτης μας κ. Γαβριήλ, όσο και ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών έχουν στηρίξει αυτή την προσπάθεια αλλά ο Σεβασμιώτατος γνωρίζει πάρα πολύ καλά με πόση μεγάλη δυσκολία έστησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αυτό το έργο. Δεν θα γινόταν όμως τίποτα αν δεν υπήρχε η ψυχή και η καρδιά η δική σας και είμαι πολύ υπερήφανος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξη και τη προσπάθεια που καταβάλετε. Καλή Ανάσταση σε όλους!»

Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ στην ομιλία του μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο οποίος, όπως είπε, είναι η ψυχή όλης αυτής της προσπάθειας, αυτός που μας καθοδήγησε και ενέπνευσε και μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε αυτό το οποίο όλος ο κόσμος της Αθήνας και της Ελλάδας βλέπει, παρατηρεί, θαυμάζει και βιώνει τους καρπούς των αποτελεσμάτων αυτής της συνεργασίας Αναφέρω τώρα μόνον έναν, τον IOCC, όπου με τη βοήθεια τη δική του κάνουμε τη δυνατότητα πράξη για ανάπτυξη, για δημιουργία, νέες προοπτικές κυρίως για να στηρίξουμε την ελληνική πρωτοβουλία στην πατρίδα μας για τους Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να παραμείνουν και να δραστηριοποιηθούν στην πατρίδα μας. Θα ήθελα όμως να πω ότι η δική σας προσφορά και συμμετοχή, το δικό σας έργο, δίνει τη δυνατότητα σε αυτό τον οργανισμό να αποδίδει».

Τέλος, ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, τόνισε: «Εκ μέρους του ιερού κλήρου της Αρχιεπισκοπής, όλων των συνεργατών και του ποιμνίου, του πληρώματος της Αρχιεπισκοπής μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ,  τόσο στον Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και Διοικητή του Αγίου Όρους, αλλά και στον καθένα από εσάς προσωπικά. Αυτό το  έργο που κάνετε έχει αντίκρισμα σε ανθρώπους πονεμένους, εμπερίστατους, σε ανθρώπους που αισθάνονται μοναξιά στη δυσκολία, πολλές φορές και απόγνωση και αδιέξοδο και ο καθένας από εσάς γίνετε μια λαμπάδα που φωτίζει το σκοτάδι των δυσκολιών των ανθρώπων της σύγχρονης εποχής.  Άρα, είστε με αυτόν τον τρόπο, κήρυκες της Αναστάσεως του Χριστού. Καλή Ανάσταση!».

ιωνίας

 

TOP NEWS