Ο Αιτωλίας Δαμασκηνός με τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους – Ποιος θα είναι ο πρώτος ναός που θα εγκαινιάσει

  • Dogma
αιτωλίας

Η συνάντηση του Μητροπολίτη Αιτωλίας με τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους έλαβε χώρα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Μεγάλης Χώρας Αγρινίου και ασχολήθηκε με τρέχοντα διοικητικά και ποιμαντικά θέματα.

Συνάντηση με τους δέκα Αρχιερατικούς Επιτρόπους της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας είχε το απόγευμα σήμερα, Δευτέρας 6η Φεβρουαρίου, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ Δαμασκηνός.

Η συνάντηση- που πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση- έλαβε χώρα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Μεγάλης Χώρας Αγρινίου και ασχολήθηκε με τρέχοντα διοικητικά και ποιμαντικά θέματα.

Καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες για την Α’ Σύναξη Ιεροψαλτών που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουρίου και για την Σύναξη των νέων Μελών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγρινίου.

Καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες για τα πρώτα Εγκαίνια Ιερού Ναού που θα τελέσει ο Μητροπολίτης μας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023. Ο λόγος για τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θέρμου.

Πηγή: agrinionews.gr

 

TOP NEWS