Ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στη Φθιώτιδα

  • Dogma
τριών ιεραρχών

Οι μαθητές και ο μαθήτριες της Φθιώτιδας τίμησαν τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος ανέγνωσε το μήνυμα της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την μαθητιώσα νεολαία.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε o k. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας Δρ.Θ., Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νέου Μοναστηριού & Πρόεδρος της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας και προκοπής των μαθητών και καθηγητών των σχολείων της περιοχής μας, στο τέλος της οποίας ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά δια πρεσβειών των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας να έχουν υγεία, φώτιση, όρεξη για μάθηση και επιτυχία στις επιδιώξεις τους.

Στον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών παρέστησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Χρήστος Δημητρίου, οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος, Σχολικοί Σύμβουλοι, μαθητές από το 1ο, 4ο , 5ο και 6ο Γυμνάσιο, το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο Λύκειο, το Μουσικό Σχολείο και το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Λύκειο. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, η τ. Βουλευτής κα Ελένη Μακρή εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Φθιώτιδος.

TOP NEWS