Ο Εσπερινός της Αγάπης στη Μητρόπολη Κηφισίας

  • Δόγμα

Τους χαρμόσυνους ύμνους απέδωσε ο βυζαντινός χορός <<Άδοντες και Ψάλλοντες>> με χοράρχη τον Αιδεσ. Πρωτ. Σωτήριο Αλεβιζάκη.

Το πρωί της Αγίας και Μεγάλης Κυριακής του Πάσχα τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στο Ιερό Επισκοπικό Παρεκκλήσιο Προφήτου Ηλιού Κηφισιάς προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από τον Πρωτοσύγκελλο της Πανοσ. Αρχιμ. π. Κων/νο Χαραλαμπόπουλο, τον Ιεροκήρυκα Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικάνωρα Καραγιάννη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο, τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Κηφισιάς, Εκάλης-Νέας Ερυθραίας, Αμαρουσίου,Πεύκης-Μεταμορφώσεως και πλειάδα ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Στην Ακολουθία ανεγνώσθη το Ιερό Ευαγγέλιο κατ’ αρχάς από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας στο πρωτότυπο, από τον Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιωάννη Κοκάκη στα Αγγλικά, από τον Αρχιμ. Νικόδημο Παχόγλου στα Γαλλικά, από τον Αρχιμ. Ευγένιο Αράνκι στα Αραβικά και από τον κ. Γεώργιο Αθανασόπουλο στα Γερμανικά.

Ακολούθως ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικάνωρ Καραγιάννης ανέγνωσε την Πασχάλιο Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου.

Τους χαρμόσυνους ύμνους απέδωσε ο βυζαντινός χορός <<Άδοντες και Ψάλλοντες>> με χοράρχη τον Αιδεσ. Πρωτ. Σωτήριο Αλεβιζάκη.

TOP NEWS