Ο Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιος στα γυμνάσια της Ιεράπετρας

  • Dogma
Ευγένιος

Με την έναρξη του νέου έτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος πραγματοποίησε την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, την καθιερωμένη επίσκεψή του στα γυμνάσια της πόλης της Ιεράπετρας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος μοίρασε στα παιδιά το συντοπτικό ημερολόγιο του ετους 2016 και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τη νέα χρονιά.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κ. Ευγένιος , ευχήθηκε στους Καθηγητές η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη από τον Κύριο, να έχει λιγότερα προβλήματα από την προηγούμενη και να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην παιδεία του τόπου μας, αφού η κρίση που βιώνουμε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι πρωτίστως κρίση παιδείας και ταυτότητας.

ευγένιος ευγένιος

Παράλληλα, τους διένειμε και το νέο ημερολόγιο της Μητροπόλεως, που είναι αφιερωμένο στα μνημεία και τους ναούς των χωριών της Ιεράπετρας.

Τέλος, στα παιδιά της Β´ Γυμνασίου του 1ου Γυμνασίου ο Σεβασμιώτατος κ. Ευγένιος, μοίρασε αντίτυπα Καινής Διαθήκης, έκδοση και προσφορά στη σπουδάζουσα νεολαία του τόπου μας του Κοινωφελούς Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία η Ακρωτηριανή».

TOP NEWS