Ο Ιεραπύτνης Κύριλλος στο Κέντρο Ημέρας Ιεράπετρας της «Αποστολής»

  • Dogma
ιεραπύτνης

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλός βρέθηκε στο  Κέντρο Ημέρας Ιεράπετρας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 7:00 το απόγευμα, όπου και πραγματοποιήθηκε η εορταστική κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα. Ευχήθηκε από καρδιάς ευλογημένη και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη. Αναφέρθηκε στην συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Ιεράπετρας της «Αποστολής» με την Τοπική Εκκλησία, εστιάζοντας σε προηγούμενη κοινή δράση που πραγματοποιήθηκε για την πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ και την ενημέρωση των πιστών και ευχήθηκε για τη συνέχιση της εποικοδομητικής αυτής συνεργασίας.

IMG_1246 IMG_1236

Από το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Ιεράπετρας τον Σεβ. κ. Κύριλλο προσφώνησε ο κ. Κων/νος Ορφανουδάκης, ο οποίος τον ευχαρίστησε εξαίροντας την προσωπικότητα, την προσήνεια και την απλότητα του χαρακτήρος του, αλλά και τον σημαντικό ρόλο που καλείται να αναλάβει, ενώπιον των σύγχρονων προβλημάτων.

Η επιστημονικά υπεύθυνη Ψυχολόγος κ. Πασχαλίνα Βελέντζα, αναφέρθηκε στον ρόλο και τις υπηρεσίες του Κέντρου Ημέρας, ευχαριστώντας την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας, που αγκαλιάζει τις δράσεις του Κέντρου. Επίσης, σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο Δήμαρχος  Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ευχόμενος καλή χρονιά και επισημαίνοντας την αγαστή συνεργασία του Κέντρου Ημέρας με τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι εκπαιδευτικοί Άρτεμις Χαραλαμπάκη (Φλάουτο) και Δώρα Μάστακα (Σαξόφωνο Άλτο).

20170127_193638

TOP NEWS