Ο Ν. Ιωνίας Γαβριήλ στην παράσταση «ο Καστανάς» του Θεατρικού Εργαστηρίου Καμεράνο

  • Dogma
νέας ιωνίας

Το παρών στην θεατρική παράσταση «Ο Καστανάς», έργο του Μικρασιάτη θεατρικού συγγραφέα Αντώνη Παπαδόπουλου, που παρουσιάζεται από το Θεατρικό Εργαστήρι «Καμεράνο» του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας έδωσε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Το έργο αποτελεί μία ηθογραφική κωμωδία που διαδραματίζεται στη Νίκαια του ‘50, σε μια αυλή όπου συνυπάρχουν οικογένειες Μικρασιατών και οικογένειες Ποντίων και είναι σε σκηνοθεσία του π. Δανιήλ Γκαμουλάκου.

Το ταλέντο και η αγάπη των νέων καλλιτεχνών για την τέχνη και το θέατρο πλημμύρισε τον χώρο και ενθουσίασε το κοινό, χαρίζοντας στιγμές γέλιου αλλά και περηφάνειας για τον Μικρασιατικό πολιτισμό.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας επαίνεσε με θερμά λόγια τους συντελεστές και τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου «Καμεράνο» για την συγκινητική παρουσία τους και συνεχάρη τον π. Δανιήλ για την εξαιρετική οργάνωση και για την σοφή σκηνοθετική καθοδήγησή του.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στην θεατρική αίθουσα του ΙΕΚ και 3ου Γεν. Λυκείου Νέας Ιωνίας (οδ. Δεμιρδεσίου 121) και θα συνεχιστούν και τον μήνα Δεκέμβριο.

Παραστάσεις:

Δεκέμβριος
Σαββατοκύριακα 3, 4, 10, 11, 17 και 18 στις 19:30

Γενική συμβολική είσοδος 3€(μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς).

TOP NEWS