Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος κοντά στους πρόσφυγες

  • Dogma
θεσσαλιώτιδος

Το κέντρο φιλοξενίας στο πρώην Δημοτικό σχολείο επισκέφτηκε την Κυριακή Σεβασμιώτατος ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεος.

Το κέντρο φιλοξενία, το οποίο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεος, φιλοξενεί προσφυγικές οικογένειες και παιδιά .

Ο Σεβασμιώτατος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους πρόσφυγες και δήλωσε την αμέριστη στήριξη στις πράξεις ανθρωπιάς που έχουν ανάγκη εθελοντές της ομάδας ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,συμπολιτες που προσφέρουν εθελοντικά την βοήθεια τους ,άλλα και οι πρόσφυγες και τα παιδιά των προσφύγων.

Ο κύριος Τιμόθεος δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό και σε αυτή την ανάγκη που έχουν συνάνθρωποι μας και θα υποστηρίζει τις πράξεις ανθρωπιάς και αγάπης ενώ συζητησε με τους εθελοντες και ενημερώθηκε για τις ανάγκες και και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον ώστε να συνδράμει και η Μητρόπολη κυρίως στις ανάγκες τροφίμων και φυσικά σε ότι ελλείψεις εμφανιστούν και υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσει έμπρακτα και η Εκκλησία στο έργο της φιλοξενίας.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ