Ονομαστήρια Κισάμου Αμφιλόχιου

  • Dogma
κισάμου

Με ιδαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκαν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, μνήμη του Αγίου Αμφιλοχίου Επισκόπου Ικονίου, τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Της πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας πρεξήρχε ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβ. κ. Αμφιλόχιος και συλλειτούργησαν, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας και ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλόχιος, αφού κήρυξε καταλλήλως, ευχαρίστησε τους αγίους Αρχιερείς για την προσευχή των την ημέρα των ονομαστηρίων του.

Εκ μέρους των παρισταμένων Αρχιερέων, χαιρέτισε με λόγους θερμούς, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέας, ο οποίος ευχήθηκε στον εορτάζοντα Ποιμενάρχη κ. Αμφιλόχιο, πλούσια τη χάρη του Τριαδικού Θεού και καλή δύναμη στο πολυεύθυνο και επίμοχθο έργο της Αρχιερατικής διακονίας του.

TOP NEWS