Ονομαστήρια Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου

  • Dogma
αγίων

Στις 22 Ιανουαρίου η εκκλησία τιμά τη μνήμη του αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, κατά την ίδια ημέρα άγει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Το πρόγραμμα των εφετινών ιερών Ακολουθιών για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος έχει ως εξής:

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, το εσπέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελεστεί η ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την επομένη ημέρα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου, ανήμερα της εορτής και ώρα 6:45΄π.μ., θα τελεστεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ» στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. Θα προηγηθεί Ιερά Παράκληση (5:30΄μ.μ.).

Ευχές  για τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος θα δεχθεί μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, κατά την διανομή του άρτου, την επομένη ημέρα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διανομή του αντιδώρου, και μετά το πέρας του εσπερινού κηρύγματός του.

Οι Ακολουθίες και η Θεία Λειτουργία  θα αναμεταδοθούν ζωντανά  από την ιστοσελίδα της  Μητροπόλεως
www.imthf.gr  και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό 92.5 FM

TOP NEWS