Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Αττικής

  • Dogma
αγίων αναργύρων

Πλήθη πιστών συνέρρευσαν να τιμήσουν τους Αγίους Αναργύρους στον  Ιερό Ναό τους που βρίσκεται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων της Αττικής.

Στις Ιερές Ακολουθίες στη μνήμη των Αγίων Αναργύρων προεξήρχαν του μεν Εσπερινού ο Θεοφ. Επίσκοπος Μεθώνης κος  Κλήμης  -Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου-  της δε Θείας Λειτουργίας  ο Θεοφ. Επίσκοπος Θαυμακού κος Ιάκωβος  -Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη-, οι οποίοι εκήρυξαν εμπνευσμένα τον Θ. Λόγο και εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για το εκεί συντελούμενο ποικιλόμορφο ενοριακό έργο.

Το παρών έδωσαν αρκετοί Ιερείς, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κος Νικ. Σαράντης με συνεργάτες του, ο Διοικητής του 301 Στρατιωτικού Εργ/σίου Βάσης με επιτελείς τους, ο Εφημέριος της τοπικής ρκαθολικής Ενορίας κ.ά.

Η εκκλησιαστική κοινότητα -να σημειωθεί- ετοιμάζεται και προγεύεται της χαράς της έλευσης του Ποιμενάρχη της, Αρχ/που Αθηνών και πάσης Ελλάδος κου Ιερωνύμου (την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, ώρα 6 μ.μ.) , προκειμένου να εγκαινιάσει το  πρότυπο  «Κέντρο Ενοριακής Αγάπης-Βραχείας φιλοξενίας»  που ανεγέρθηκε και αποπερατώθηκε πρόσφατα πίσω από τον Ιερό Ναό.

TOP NEWS