Πανήγυρις ναού της Του Θεού Σοφίας στη Μητρόπολη Λαρίσης

  • Dogma

Στην πανήγυρη του Ιερού Ναού της Του Θεού Σοφίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος κατά τον εσπερινό της Μεσοπεντηκοστής.

Στον εσπερινό της Μεσοπεντηκοστής στον πανηγυρίζοντα Ναό της του Θεού Σοφίας Λαρίσης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος.

Στο κήρυγμα του έκανε λόγο για την άπειρο Σοφία του Θεού και τόνισε χαρακτηριστικά ότι πρέπει ως άνθρωποι να αποκτήσουμε τα γνωρίσματα του Θεού με πρώτο απ’ όλα τη Σοφία, μία Σοφία που εγγίζει τη σωτηρία και τη θέωση. Στον εσπερινό έλαβαν μέρος αρκετοί κληρικοί, ενώ ιδιαίτερη χαρά προσέδωσε η παρουσία δύο κληρικών από την Αμερική, πατρός και υιού που υπηρετούν στη μακρινή Αλάσκα, οι οποίοι φιλοξενούνται από τον Λαρισαίο αγιογράφο κ. Κωνσταντίνο Θεοδώρου.

esperinos_mesopentikostis-2 esperinos_mesopentikostis-6 esperinos_mesopentikostis-5 esperinos_mesopentikostis-4 esperinos_mesopentikostis-1 esperinos_mesopentikostis-8 esperinos_mesopentikostis-10 esperinos_mesopentikostis-13 esperinos_mesopentikostis-14

TOP NEWS