Προσφορά τροφίμων στη Μητρόπολη Κορίνθου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

  • Dogma

Η προσφερθείσα εκ μέρους της Ι. Μονής Βατοπαιδίου δωρεά  παρελήφθη σήμερα, 16 Δεκεμβρίου, από τους υπεύθυνους της Τραπέζης Τροφίμων και ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

Με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ. Διονύσιο συναντήθηκε στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, ο Πανοσ. άγιος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου κ. Εφραίμ, οι οποίοι εκτός των άλλων θεμάτων, που συνεζήτησαν, αναφέρθηκαν και στην Φιλανθρωπική προσφορά και διακονία της Ι. Μητροπόλεως

Αντιλαμβανόμενος ο Καθηγούμενος τις διαμορφούμενες ανάγκες, λόγω των αγίων ημερών, των Χριστουγέννων, στην Μητρόπολη, πρότεινε τη δωρεάν προσφορά ενός τόννου κοτόπουλων εκ μέρους της Ι. Μονής, την οποίαν και απεδέχθη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχαριστών τον Πανοσ. Καθηγούμενο για την γενναιόδωρη αρωγή του στο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.

Η προσφερθείσα εκ μέρους της Ι. Μονής Βατοπαιδίου δωρεά παρελήφθη σήμερα, 16 Δεκεμβρίου, από τους υπεύθυνους της Τραπέζης Τροφίμων και ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», μέρος της οποίας απεστάλη και στα «ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» του Ι. Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Παύλου, Ι. Ναού Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου και Ι. Ναού Μεταμορφώσεως Κιάτου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την προσφορά της, ευχομένη υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου κ. Εφραίμ και των ασκουμένων σε Αυτή Πατέρων και Αδελφών.

TOP NEWS