Προσφορές αγάπης στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

  • Δόγμα

Ευχαριστίες από το Σουρλίγκειο Γηροκομείο

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί τον συντοπίτη μας εφοπλιστή κ. Πάρη Δράγνη για την προσφορά 4 τόνων πετρελαίου.

Την οικογένεια Τσιμά για την δωρεά 1 τόνου πετρελαίου θέρμανσης προς το Ίδρυμα.

Επίσης ευχαριστεί τους:

  1. Διαμαντάκου Ιωάννη
  2. Αντωνίου Άννα
  3. Κυριακόπουλο Κυριάκο
  4. Μαρμαρά Ιωάννη
  5. Λουκόπουλο Ιωάννη
  6. Σπυριδόπουλο Δημήτριο
  7. Τριανταφύλλου Αντώνιο
  8. Πατσούρα Γεώργιο
  9. Πώποτα Κωνσταντίνο για την δωρεά εις μνήμην Μαρίας Πώποτα και ανώνυμο συγγενή, φιλοξενούμενης του Ιδρύματος, για την ανταπόκρισή τους στην έκκληση προσφοράς πετρελαίου θέρμανσης για το Γηροκομείο Καναλίων.

Ευχαριστεί ανώνυμο πολίτη για τη δωρεά χρηματικού ποσού προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί το Σωματείο Αρτοποιών Βόλου και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Τσουράπα Κωνσταντίνο για την εξασφάλιση ποσότητας πρώτης ύλης, έπειτα από χορηγία της Αλευροβιομηχανίας «Μύλοι Λούλη» και τον αρτοποιό, κ. Χατζηγεωργίου Σπυρίδωνα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Ο φούρνος του χωριού» στα Μελισσάτικα Βόλου, για την παρασκευή άρτων υπέρ του Σουρλίγκειου Ιδρύματος.

Ευχαριστεί τον Όμιλο Εταιριών Εύρηκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ.Σαρρή Νίκο, για την προσφορά προϊόντων υγιεινής προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων.

Θερμά ευχαριστεί τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Πορταριάς για την προσφορά χρημάτων εις μνήμην της Ανδρονίκης Λιάμου.

Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του.

TOP NEWS