Στην Ελασσώνα ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος

  • Dogma
θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, θα μεταβεί στην πόλη της Ελασσώνος κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτονος.

Ο Σεβασμιώτατος Θεσσαλιώτιδος θα  πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα: «Μεθοδολογία και τρόποι της συμβουλευτικής υποστήριξης της οικογένειας» στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Κοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική παρέμβαση σε προβλήματα του Γάμου και της Οικογένειας» που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στις 4:00΄μ.μ., θα παρευρεθεί στις εσωτερικές εξετάσεις των σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως, που θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 4:00΄μ.μ., θα παρευρεθεί στις εσωτερικές εξετάσεις των σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» της Ιεράς μας Μητροπόλεως, που θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Ακολούθως και ώρα 9:00΄μ.μ., θα παραστεί στην έναρξη της 51ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «ΚΑΡΑÏΣΚΑΚΕΙΑ 2018», που θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσης.

TOP NEWS