Συναντήσεις νέων στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

  • Dogma

Συναντήσεις με τους έφηβους και νέους της Καρδίτσας πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Την Πέμπτη 26 Νεομβρίου 2015, και ώρα 8:30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Εφήβων, Φοιτητών και Νέων της πόλεως Καρδίτσης.
Στις 8:00 μ.μ στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων του ως άνω Μητροπολιτικού Ναού τελέστηκε η ακολουθία του μικρού Αποδείπνου και αμέσως μετά στο χώρο του πνευματικού κέντρου η ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των συναντήσεων, από τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος π. Παναγιώτη Καλλιώρα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου. Ο Σεβασμιώτατος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους τόνισε πόσο σημαντικό στις μέρες μας είναι να δημιουργούνται προϋποθέσεις αλλά και ευκαιρίες συναντήσεων αφού μέσα από αυτές οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ του εν τω ονόματι του Ιησού Χριστού και ανταλλάσουν σκέψεις και απόψεις οι οποίες στόχο έχουν την ωφέλεια όλων.
Οι Συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και ώρα 8:30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγείται η ακολουθία του μικρού Αποδείνπου και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

TOP NEWS