Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Γαβρόγλου την Δευτέρα

  • Dogma
γαβρόγλου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με το νέο Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στις 6.00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος  με το νέο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη άτυπη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο είχε  ο νέος υπουργός Παιδείας  στο Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016.

Η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διαβεβαίωσης που έδωσε  ο νέος Μητροπολίτης Άρτης  Καλλίνικος Κορομπόκης,  ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας  Προκοπίου Παυλόπουλου,  του Αρχιεπισκόπου   και του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Εντωμεταξύ ο κ. Γαβρόγλου την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ. Γεράσιμο Κουζέλη.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου  δεν έχουν προκύψει αλλαγές στον προγραμματισμό που υπήρχε επί Νίκου Φίλη. Οπότε αναμένεται με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σχολικής χρονιάς να υπάρξει αξιολόγηση του νέου προγράμματος σπουδών, ώστε να δρομολογηθεί με το νέο σχολικό έτος η προκήρυξη για τα νέα βιβλία Θρησκευτικών.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ