Συνεχίζεται η δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορήτριας – Ο προϊστάμενος του Ναού, Αρχιμ. Χριστόδουλος, αποκλειστικά στο dogma.gr – Η Παναγία δεν έχει ανάγκη διαφήμισης – BINTEO

  • Δόγμα

Ο Αρχιμ. π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, προϊστάμενος του Ναού Αγίου Δημητρίου Βύρωνος, αναφέρεται στην Παναγία την Παρηγορήτρια και στη θαυμαστή δακρυρροή της εικόνας Της.

Ο προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Βύρωνος, Αρχιμ. π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, αποκλειστικά σε συνέντευξή του στο dogma.gr, αναφἐρεται στη μυροβλυσία και δακρυρροή της Παναγίας της Παρηγορήτριας, στον ως άνω Ναό: «Πράγματι! Εδώ και 17 μήνες συνεχίζει η Παναγία μας να κάνει αισθητή την παρουσία Της. Με το μύρο, τα δάκρυά της, με τα θαύματα που καταθέτουν τόσοι και τόσοι προσκυνητές, που προστρέχουν στη Χάρη Της», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο π. Χριστόδουλος.

Και συμπληρώνει: «Η Παναγίας μας δεν έχει ανάγκη διαφήμισης. Γι᾿ αυτό, και από την πρώτη στιγμή διαχειριστήκαμε το όλο αυτό θέμα με προσοχή και ιδιαίτερη διακριτικότητα. Άλλωστε, αν το προσεγγίσουμε πνευματικά το ζήτημα, το όντως θαύμα, στην ουσία, δεν είναι τόσο η δακρυρροή και η μυροβλυσία, αλλά αυτή η πνευμαυική αναγέννηση που επιφέρει η Παναγία μας στις καρδιές των ανθρώπων, στις καρδιές όλων μας».

Δείτε τη Συνέντευξη που παραχώρησε ο π. Χριστόδουλος, στο Dogma .gr:

TOP NEWS