Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αποστόλου Βαρνάβα στη Σαλαμίνα

  • Dogma
σαλαμίνα

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα και με ιερή κατάνυξη, το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, τελέσθηκε η καθιερωμένη Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία που γίνεται το Σάββατο της Διακαινησίμου στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα στη Σαλαμίνα.

Πλήθος πιστών συνέρρευσε και αυτή τη φορά  στην Ιερά Μονή Αποστόλου Βαρνάβα στη Σαλαμίνα, για να ψάλλει τον αναστάσιμο ύμνο «Χριστός Ανέστη» στο κατεχόμενο Mοναστήρι, να προσευχηθεί και να συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ιωάννου, συμπαραστατούμενος από ιερείς και διακόνους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

σαλαμίνα

Ο Πανοσιολογιώτατος κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας κήρυξε το θείο λόγο. Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου και τη σημασία που έχει για την ζωή του κάθε πιστού. Τέλος ευχήθηκε στους πιστούς να βιώσουν την προσωπική ανάσταση στη ζωή τους και ο Αναστάς Κύριος να φωτίζει τις ψυχές τους και να τους κατευθύνει «ἐν παντί ἔργῳ ἀγαθῷ».

TOP NEWS