Τη βασιλόπιτα του ΔΣ Παγγαίου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

  • Dogma
παγγαίου

Το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος βρέθηκε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Δήμου Παγγαίου πλαισιωμένος υπό τους Ιερείς της πόλεως, ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλίππου Αναστασιάδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Γάκη και όλων των Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος μας απευθυνόμενος στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου μας, ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να εμπνέει κλίμα ενότητας και αγάπης μεταξύ τους και να φωτίζει κάθε καλή τους σκέψη καθώς και να ενισχύει κάθε καλή προσπάθεια που σκοπό θα έχει το κοινό καλό των Δημοτών και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παγγαίου. Τέλος ευχαρίστησε πάντας για την καλή και ουσιαστική συνεργασία τους με την τοπική Εκκλησία με απώτερο σκοπό την διακονία των πολιτών του Δήμου.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς για την παρουσία τους στη σημερινή τελετή. Εν συνεχεία δήλωσε πως η καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Εκκλησίας είναι δεδομένη και ανέφερε την άμεση συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμών, με τη συμμετοχή Ιστορικών του Δήμου μας, για την πραγματοποίηση ενός Ιστορικού Συνεδρίου στα μέσα του Οκτωβρίου, με σκοπό την ανάδειξη του Ιστορικού – Θρησκευτικού πολιτισμού του Παγγαίου.

TOP NEWS