Το ανώτερο παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

  • Dogma
κορίνθου

Το χρυσό Μεγάλο Σταυρό Α’ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου, που είναι το ανώτερο παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου, απένειμε στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου τίμησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου την Τετάρτη 29 Ιουνίου, μετά το πέρας της πολυαρχιερατικής θείας λειτουργίας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, στην Κόρινθο, με την οποία κορυφώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις “Παύλεια 2022” προς τιμήν του πολιούχου της Κορίνθου Αποστόλου Παύλο

Ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας, σύμφωνα “τιμήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο ιεράρχης, για τη σημαντική βοήθεια και συνδρομή του στην ολοκλήρωση ή την ανακαίνιση σημαντικών κτηριακών έργων της Μητρόπολης Κορίνθου, καθώς και για τη συνδρομή του στο πνευματικό της έργο με την έκδοση βιβλίων.

Ο κ. Νίκας λαμβάνοντας το παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου, δήλωσε φανερά συγκινημέρος ότι εκλαμβάνει την τιμή προς το πρόσωπό του ως “βράβευση συνολικά της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Εκκλησία, την τροφό και μάνα του Γένους”. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον μΜητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο, εκφράζοντας χαρά, ικανοποίηση, αλλά και εκτίμηση για την εν λόγω βράβευση”.

TOP NEWS